Volver

Apr30

Nombrament Nova Junta Directiva

La Sala de Premsa del Palau Blaugrana va acollir durant la tarda d’ahir la celebració de l’Assemblea General Extraordinària de l’Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del F.C.Barcelona.

El President, José Luis Galilea, va esposar als associats les línies generals d’actuació per la temporada 2015/2016.

Un dels punts més importants de l’acte va ser la presentació de les noves incorporacions a la Junta Directiva que l’Assemblea va aprovar per unanimitat: Josep Vendrell, Eduard Bonet i Daniel del Castillo.

El President va destacar que  “todos ellos han tenido una estrecha vinculación con el F.C.Barcelona y son personas con un bagaje profesional muy importante que será de gran valía para que nuestra asociación siga creciendo.”

La intenció en la composició de la nova junta es que estiguessin presents els diferents rangs d’edat que la conformen, de tal manera que tots els nostres associats es puguin sentir representats.

Sobre les noves incorporacions va destacar i va agrair “su entusiasmo en formar parte de la misma desde el primer instante que se lo propuse y la ilusión que han demostrado en trabajar por la asociación.”

Així doncs, la nova Junta Directiva de la AAJBFCB tindrà una mitja d’edat de 55 anys, quedarà constituïda per:

José Luis Galilea (43), José Mª. Soro (80), Josep Vendrell (66), Manuel Flores (64), Pedro “Perico” Ansa (64), Luis Miguel Santillana (64), Ramón Aloy (68), Manel Bosch (48), Quique Andreu (48), Eduard Bonet (44), Daniel del Castillo (31).

Josep Vendrell (24/09/49), a més d’haver estat jugador de la cantera blaugrana en les seves diferents categories, ha sigut part del staff tècnic com a delegat primer de la cantera (1974-1977) i posteriorment del primer equip (1977-1991) on va aconseguir els següents títols: 6 Lligues, 9 Copes del Rei, 2 Recopes d’Europa, 1 Copa Korac, 1 Supercopa d’Europa, 1 Mundialito de Clubs y 7 Lligues Catalanes.

Així mateix, va ser assistent de direcció i relacions públiques del President de la ACB, Eduardo Portela, des de 1991 al 2011.

Eduard Bonet (27/09/71), llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Màster en Business & Law per ESADE, va formar part dels equips de cantera del Barça en totes les seves categories, des d’infantil fins l’equip Junior.
A la temporada 1990/91 va debutar amb el primer equip de la mà de Boza Maljkovic, del que cal destacar una memorable defensa sobre un dels màxims anotadors de la Lliga ACB d’aquella temporada, Walter Berry.
Aquella mateixa temporada va ser Campió de la Copa del Rei de Saragossa.
Va ser internacional amb la Selecció Espanyola Cadet.

Daniel del Castillo (13/01/84), llicenciat en Criminologia per la Universitat de Barcelona va desenvolupar la seva carrera esportiva formant part de les diferents categories (infantil, cadet Junior, EBA), fins arribar a formar part del segon equip del Barça, en aquell moment vinculat CB Cornellà de la LEB Plata.
Posteriorment, va jugar a la mateixa competició amb el CB Prat Joventut i el CB Qalat Cajasol de Sevilla.

 

 

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad