Volver

Oct27

Convocatòria d’Eleccions a President de l’AAJBFCB

CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS A PRESIDENT DE AAJBFCB

De conformitat en el que disposen els articles, 1, 4, 5 i 12, dels ESTATUTS de l’AAJBFCB i articles 21, 22, 23 i 25 del REGLAMENT de l’AAJBFCB. La Junta Directiva de l’Associació en la reunió celebrada el 24 d’Octubre del 2016, acorda convocar les eleccions a President de l’AAJBFCB.
LA CELEBRACIÓ DE LES ELECCIONS A PRESIDENT DE LA AAJBFCB, TINDRAN LLOC EL DIMECRES 30 DE NOVEMBRE A LA SALA DE PREMSA DEL PALAU BLAUGRANA, UN COP ACABADA L’ASSEMBLEA GENERAL ANUAL ORDINÀRIA.

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES A PRESIDENT AAJBFCB

1.- La presentació de candidatures a President s’han de lliurar a Secretaría de l’AAJBFCB, per correu electrònic secretaria@veteransbasquetfcb.com, a partir de l’1 de Novembre fins el 15 de Novembre del 2016, ambdós inclosos.
Un cop acabat el termini de presentació de candidatures es farà oficial i es comunicarà el nom dels candidats que opten a la presidència de la nostra AAJBFCB.

A) Condicions per ser elegible a President:
a) Ser major d’edat, no estar legalment incapacitat i tenir una antiguitat mínima com associat d’1 any, en el moment en que es convoquen les eleccions.
b) No tenir suspesa la condició d’associat en el moment en que es convoquen les eleccions.
c) No haver estat sancionat disciplinàriament per l’AAJBFCB, en els 5 anys anteriors a la convocatòria de les eleccions.
d) Estar inclòs al Cens Electoral vigent.
e) D’acord el que contempla l’article 5.1 dels vigents Estatuts, es indispensable que el candidat a President, hagi tingut fitxa com a jugador de Bàsquet del F.C.Barcelona.
f) Per la presentació de la candidatura a President, serà necessari indicar, nom i cognoms, número de DNI, número de carnet d’associat de la AAJBFCB, data de presentació i signatura.

B) Condicions per ser elector:
a) Ser major d’edat, no estar legalment incapacitat i tenir la condició d’associat.
b) No tenir la condició d’associat suspesa en el moment en que es convoquen les eleccions.
c) Estar inclòs al Cens Electoral vigent.
e) D’acord amb el contemplat a l’article 5.1 dels vigents Estatuts, el soci EX-jugador tindrà dret a vot doble (valor 2), i el soci NO EX-jugador-Simpatitzant, tindrà dret a vot amb (valor 1).

Ramón Aloy Mora
SECRETARI I ÀREA JURÍDICA

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad