Volver

Nov26

Celebració Assemblea General Ordinària AAJBFCB 2019

Un any més, la nostra Associació va celebrar l’Assemblea General Ordinària que aquest 2019 va tenir lloc ahir 25 de Novembre a la sala de premsa del Palau Blaugrana.

Com es una tradició, el nostre President, el Sr. Pedro Ansa, va començar la reunió donant la benvinguda a tots els assistents i a continuació va detallar l’Ordre del Dia que es va seguir i els punts a tractar.

Seguint el guió establert , els membres de la Junta Directiva, representant a la Presidència, l’Àrea Jurídica, l’Àrea Esportiva, l’Àrea Social, així com l’Àrea Econòmica, van exposar i desenvolupar els actes i activitats, així com totes les accions socials que Veterans Bàsquet FCB ha realitzat durant aquest any 2019.

En aquesta ocasió i amb motiu de la confecció del Llibre de la història del Bàsquet Blaugrana, els associats de la nostra Associació van poder visualitzar una presentació on van poder conèixer un detall del que serà el llibre final.

Tal i com contemplen els vigents Estatuts de l’AAJFCB es va aprovar l’Acta de l’Assemblea anterior, així com la reunió d’Assemblea del 2019, per unanimitat dels assistents.

Finalment, i desprès dels precs i preguntes, el President va donar per conclosa l’Assemblea General Ordinària d’aquest any amb un nou lema “TOTS ELS ASSOCIATS FEM ASSOCIACIÓ

JUNTA DIRECTIVA AAJBFCB

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona