Volver

Mar27

Avantatges comercials ABJ

Benvolguts associats,

L’Agrupació Barça Jugadors disposa d’una sèrie d’avantatges comercials de les quals son beneficiaris tots els seus associats.

La nostra Associació informa que, l’ABJ ha fet extensiu aquests avantatges comercials, per tant, tot aquell associat al corrent de pagament i amb el carnet de la nostra Associació en vigor, es podrà beneficiar d’aquests avantatges dels quals informem a continuació.

Els membres que vulguin beneficiar-se dels descomptes comercials, hauran d’acreditar-se sempre amb el carnet de l’associació al mateix establiment. En cas de no presentar-lo en el moment de l’adquisició, el/la responsable de la botiga estarà en el seu dret de no aplicar el descompte si així ho considera.

En el següent enllaç trobareu més informació:

https://gallery.mailchimp.com/9f8ed18bdaa6c4bc1af03d68c/files/2eb1f0d2-7ab8-44fe-b3c8-3dfd099a1013/Avantatges_socis_desembre_2017_min.pdf

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad