Volver

Nov29

Assemblea General Ordinària Anual AAJBFCB 2018

Ahir dimecres  28 de Novembre va tenir lloc la reunió d’Assemblea General Ordinària Anual de l’AAJBFCB d’aquest 2018 a la sala de premsa del Palau Blaugrana.

El nostre President, el Sr. Pedro Ansa, va començar la reunió donant la benvinguda a tots els assistents i a continuació va detallar l’Ordre del Dia que es va seguir i els punts a tractar, donant el tret de sortida a una reunió d’Assemblea General Ordinària que aquest 2018, va seguir el guió establert, com en ocasions anteriors, on els membres de la Junta Directiva van exposar els punts i detalls corresponents a les seves àrees respectivament.

Tal i com contemplen els vigents Estatuts de l’AAJFCB es va aprovar l’Acta de l’Assemblea anterior, així com la reunió d’Assemblea del 2018, per unanimitat dels assistents.

Finalment, i desprès dels precs i preguntes, el President va donar per conclosa l’Assemblea General Ordinària d’aquest any amb un nou lema “ENTRE TOTS, PODEM FER + ASSOCIACIÓ

JUNTA DIRECTIVA AAJBFCB

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad