Volver

Jun21

Acte de reconeixement als guanyadors de la primera Lliga i Copa a la temporada 1958/59

Un emotiu retrobament va tenir lloc en la celebració de l’acte de reconeixement  als ex-jugadors que van formar part de l’equip que va guanyar la primera Lliga de la història i la Copa en la temporada 1958/59.

En la Sala Paris del Camp Nou, Nino Buscató, Jordi Bonareu, Andreu Valbuena i Roberto Plana, l’entrenador  Jaume Isal, juntament amb familiars i amics i recordant a altres jugadors que van pertànyer a aquell conjunt, es van reunir per celebrar aquest 60 aniversari, i van rebre un emotiu homenatge de reconeixement, on van realitzar, de la mà de Jordi Bonareu, representant d’aquesta generació guanyadora, la donació d’una samarreta de bàsquet amb els noms dels components d’aquell equip al FCBarcelona.

El directiu responsable de la secció de Bàsquet del FCBarcelona, Joan Bladé, va dedicar unes paraules i va fer entrega de diferents obsequis als homenatjats.

La nostra Associació, no podia faltar en una celebració com aquesta i el nostre President Pedro Ansa, juntament amb el Vice-president Manolo Flores i José Mª. Soro, membre de la Junta, van assistir i participar d’aquest merescut reconeixement, amb la presencia, també, de varis associats ex-jugadors que  van voler assistir i acompanyar als homenatjats en un acte com aquest.

El expresident de la Generalitat, Jordi Pujol i Eduard Portela, president d’honor de la ACB també van estar presents en aquest merescut reconeixement.

Dintre d’un ambient molt emotiu i entranyable, aquests jugadors, es van retrobar, amb antics companys i amics compartint anècdotes i experiències viscudes i recordant els bons moments com jugadors de bàsquet del FCBarcelona.

En el següent enllaç podreu veure un petit recull de fotos de l’esdeveniment:

http://veteransbasquetfcb.com/galeria/acte-de-reconeixement-dels-guanyadors-de-la-primera-lliga-i-copa-a-la-temporada-1958-59/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad